Mooie ruime minicamping in het rustige Grijpskerke

Een verzorgde camping met alle nodige voorzieningen

Camping Ko is een ruime kindvriendelijke minicamping gelegen in het Zeeuwse Grijpskerke. Grijpskerke ligt in het hart van Walcheren. Camping Ko ligt net buiten het dorp Grijpskerke, onder Oostkapelle. Je hond is van harte welkom op Camping Ko. Je kunt heerlijk fietsen in het prachtig mooie omgeving van Walcheren en Zeeland. Wij werken aan een beter milieu voor de gasten en hebben hierdoor ‘zilver’ behaald met de milieubarometer.

De omgeving van Camping Ko

In de omgeving van Camping Ko is het goed toeven. Je kunt prachtige fietstochten maken door de Zeeuwse omgeving, genieten van de schone Walcherse stranden of een heerlijk eindje wandelen door de mooie bossen van natuurgebied ‘de Manteling’. Op korte afstand van Grijpskerke ligt Middelburg met diverse voorzieningen. Middelburg kent een rijke geschiedenis en heeft een grote historische waarde. Oostkapelle ligt ten noorden van Grijpskerke. 

Geocaching op Walcheren

Geocaching is een spel waarbij u met GPS een verstopte schat zoekt. Het is leuk om te combineren met een fiets- of wandeltocht.
Voor kinderen maakt het de (speur-) tocht alleen maar spannender en ze zijn lekker buiten!
Over de hele wereld zijn caches (schatten) verstopt door anderen, ook op Walcheren.

Op een GPS apparaat of via een App op uw telefoon (Geocaching) staan de GPS coördinaten van de schat en op basis van die coördinaten kunt u de schat vinden. Vaak zijn de coördinaten gecodeerd en moet eerst de code worden gekraakt.

 

 

Contactgegevens

  • Camping Ko
  • Pioniersweg 2
  • 4364 RE Grijpskerke
  • Camping 06 30305302
  • Mobiel 06 22935869
  • bpe@zeelandnet.nl

Actuele buien Nederland