Zeeland: zee, zon en meer!

Kom genieten van de Zeeuwse omgeving

De provincie Zeeland is een landelijke provincie bestaande uit meerdere eilanden. De regio Walcheren bestaat uit diverse gemeente, welke allen omringd zijn door de zee. Walcheren kent de schoonste stranden en meeste zonuren van Nederland! 

Zeeland ontdekken op de fiets

Naast de stranden kun je ook perfect fietsen in Zeeland. Zeeland is voorzien van goede fietspaden en gezellige pittoreske dorpen. Fietsen is de ideale manier om van de prachtige omgeving van Zeeland te ontdekken. 

Geocaching op Walcheren

Geocaching is een spel waarbij u met GPS een verstopte schat zoekt. Het is leuk om te combineren met een fiets- of wandeltocht.
Voor kinderen maakt het de (speur-) tocht alleen maar spannender en ze zijn lekker buiten!
Over de hele wereld zijn caches (schatten) verstopt door anderen, ook op Walcheren.

Op een GPS apparaat of via een App op uw telefoon (Geocaching) staan de GPS coördinaten van de schat en op basis van die coördinaten kunt u de schat vinden. Vaak zijn de coördinaten gecodeerd en moet eerst de code worden gekraakt.

De omgeving Manteling

Om op het strand te komen loop of fiets je eerst door een prachtig natuurgebied genaamd ‘de Manteling’. In dit natuurgebied heeft de natuur een vrije loop. Dit natuurgebied is perfect voor mooie wandelingen en fietstochten. Tussen de kustplaatsen Domburg en Oostkapelle is Kasteel Westhove te vinden. Dit kasteel gaat prachtig op in de Zeeuwse omgeving. Het kasteel dateert uit de 13de eeuw.

 

Contactgegevens

  • Broodje Pieter Evenementen
  • Pioniersweg 2
  • 4364 RE Grijpskerke
  • Camping 06 30305302
  • Mobiel 06 22935869
  • bpe@zeelandnet.nl

Actuele buien Nederland